Goede echtgenoot moet beloond worden

Goede echtgenoot moet beloond worden, althans dat vindt de vrouw in kwestie! In dit heerlijke filmpje op kinkydating.nl zien we hoe de echtgenoot thuis komt na een lange dag werken en zijn vrouw staat hem al op te wachten. Hij legt zijn spullen op tafel en doet zijn stropdas af. Dan ziet hij in 1 keer allemaal rozenblaadjes op de grond liggen die een spoor naar boven maken. Hij loopt de trap op, benieuwd naar wat hij gaat vinden. Het spoor leidt naar de badkamer waar zijn vrouw staat de douchen. Hij trekt zijn kleren uit en duikt bij haar onder de douche. Het duurt niet lang voor ze zijn verwikkeld in een passievol spel van zoenen en aanrakingen. Hij zakt af naar beneden en begint heerlijk haar kutje te likken. Ze geniet van zijn tong en vingers en haar gekreun vult de badkamer. Het duurt niet lang voordat ze hard klaarkomt.

Geile seks onder de douche

Hij staat weer op en komt dicht tegen haar aan staan. Ze draait zich verleidelijk om en hij duwt zijn harde pik meteen diep bij haar naar binnen. Ze schrikt even van het formaat en hoe ruw het er aan toe gaat maar dit gaat al snel over in puur genot. Hij begint hard te stoten terwijl hij haar heerlijke tieten vastpakt en ze lekker masseert. Hij penetreert haar steeds harder en ook haar gekreun wordt steeds intenser totdat ze hard klaarkomt op zijn pik terwijl haar eigen vingers met haar clitje spelen. Hij gaat op de grond liggen en het is nu haar beurt om de leiding te nemen. Ze begint hem enthousiast te bereiden en komt alweer klaar. Wat een geil ding is dit zeg! Nu pakt hij haar van de zijkant terwijl ze allebei op de grond van de douche liggen. Hij houdt het niet langer vol en komt hard klaar in haar kutje.

Je kijkt nu naar & gerelateerde kinky dating filmpjes

Je kijkt nu naar het filmpje Goede echtgenoot moet beloond worden Goede echtgenoot moet beloond worden

Wellicht zijn onderstaande kinky dating filmpjes ook interessant voor jou? KinkyDating.nl heeft het grootste aanbod kinky filmpjes, online dating en chatmogelijkheden met kinky dames.